Buitenleven, In de tuin

Dé tuintrend van dit moment: Schanskorven

25 juni 2018

Het is één van de grootste tuintrends op dit moment en zelfs gemeenten, overheden en semioverheden zijn er fan van. Schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, duiken overal op. Begrijpelijk, want het veelzijdige product kan elke ruimte een verzorgde en stoere uitstraling geven. Schanskorven zijn bovendien te bestellen met allerlei verschillende kleuren breuksteen, waardoor er voor elke situatie een passende kleur is. Bij schanskorven wordt er vaak gedacht aan schuttingen, maar schanskorven kunnen voor meer dingen gebruikt worden. Van schuttingen tot brievenbussen, met schanskorven geef jij jouw tuin net dat beetje extra. Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Schanskorven schutting

Een van de meest bekende toepassingen van schanskorven zijn schanskorvenschuttingen. Schanskorvenschuttingen kunnen op allerlei verschillende manier opgebouwd worden. Zo kunnen schanskorven gecombineerd worden met metselwerk, maar ook met hout. Welke optie de beste keuze is hangt volledig af van jouw tuin. Schanskorvenschuttingen zijn zowel hoog (ideaal voor de achtertuin) als laag (ideaal voor de voortuin) verkrijgbaar. Kan jouw tuin wel een trendy touch gebruiken en wil jij schanskorven kopen? Het is aan te raden om al jouw schanskorfproducten te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf. Zij leveren kwaliteit en kunnen jou het beste helpen als er iets mis blijkt te zijn met jouw producten.

Schanskorven tuinhaard

Een andere, creatieve toepassing van schanskorven is schanskorven tuinhaard. De tuinhaarden zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Van kleine tuinhaarden tot grote tuinhaarden met een vak voor de houtblokken en van hoekhaarden tot rechte lage haarden , alles is mogelijk. Wil je echt een unieke schanskorven tuinhaard? Dan is een tuinhaard met een ingebouwde barbecue of pizza-oven iets voor jou. De schanskorven tuinhaarden zijn te verwerken in een (schanskorven) schutting, maar kunnen ook los in de tuin geplaatst worden. Heb je gekozen voor een tuinhaard zonder houtopslag vak? Door jouw tuinhaard te combineren met een haardhout korf krijgt het haardhout alsnog een plaatsje bij de haard.

Schanskorven tuindecoratie

Is een schanskorvenschutting een beetje teveel van het goede? Door jouw tuin te decoreren met schanskorven, blijft jouw tuin on trend zonder dat daar een ingrijpende verandering voor nodig is. De mogelijkheden van schanskorven zijn eindeloos. Zo kun je een schanskorvenwaterval in jouw tuin laten plaatsen, jouw tuin een eigenzinnige twist geven met een aantal schanskorvenbloempotten, jouw terras een robuuste uitstraling geven met een schanskorvenvuurkorf of jouw voortuin updaten met één of meerdere schanskorvenplantenzuilen. Schanskorven maken van elke tuin een plaatje.

You Might Also Like