Styling

Bouw je droomhuis

15 september 2016

De Nederlandse televisie staat vol met televisieprogramma’s over wonen. Nederlandstalige tv series en Engelstalig. Nieuwe styling trends, interieuradviezen, tips, woonideeën en droomhuizen komen aan bod. Tot de bekendste programma’s behoort RTL Woonmagazine, Eigen Huis en Tuin, De Grote Verhuizing, De Grote Verbouwing, Property Brothers en het SBS 6 programma ‘Bouw je Eigen Droomhuis’. Een reeks van Engelse televisieuitzendingen, waarin Britten worden gevolgd tijdens de bouw van hun ideale droomhuis in het buitenland. Volg de bouw van een droomhuis in Spanje, Australie, Rusland, Venezuela of in een afgelegen gebied van Engeland bijvoorbeeld.

Zelf je droomhuis bouwen

Als je een droomhuis zou bouwen. Hoe zou deze er uit komen te zien? Grote kans dat je zegt een groot stuk landgoed te willen. Een luxe villa in een natuurrijke omgeving op een warm excotisch land. Het liefst aan het water, waar je ook een yacht kunt parkeren. Weg van alle drukte, zodat je geen last hebt van omwonende.

Fitnessruimte en wellness
Als je graag sport is een fitnessruimte met wellnessvoorzieningen, zoals een sauna, stoombad, hot tub en zwembad een onmisbare vereiste. Verzorg een ruimte met fitnessvoorzieningen, zoals een crosstrainer, barbells en dumbells om op elk tijdstip van de dag aan je gezondheid te werken.

Thuisbioscoop
Ben je een filmliefhebber? In dat geval is een thuisbioscoop onmisbaar. Niet een thuisbioscoop, zoals een gemiddelde huishouden dit heeft. Eigenlijk een bioscoopruimte, zoals Pathe dit heeft op verkleinde schaal. De ruimte voorzien van luxe stoelen en beamerscherm met hagelscherp beeld en dolby surround geluid om al je favoriete films en series op te kijken.

Wagenpark
Je hebt miljoenen euro’s op de bank. Geld genoeg. Een uitgebreid wagenpark is daarom onmisbaar bij elk droomhuis. Je hebt de meest moderne auto’s in bezit. De nieuwste Buggati Veyron, Astin Martin Vanquish en misschien een paar oldtimers, zoals de Ferrari 250 GTO. Je bent goed verzekerd, maar je wilt toch goed onderdak bieden voor de voertuigen zodat ze veilig staan geparkeerd. Een grote garage is hierbij een vereiste.

You Might Also Like