Inrichting

Scheidingswanden

5 april 2016

Ben je op zoek naar een leuke vrijstaande wand? In dat geval ben je bij Canvasscherm.nl aan het juiste adres. Wij hebben tientallen wanden voor je waar je direct een keuze uit kunt maken. Met deze wanden kun je eenvoudig een scheiding aanbrengen in je woonkamer bijvoorbeeld. Ideaal voor mensen die een kantoor (trouwens, nog een handige tip voor kantoorartikelen: Prixos kantoorartikelen!) aan huis hebben of een kinderdagverblijf runnen in hun woonkamer.

Passende vrijstaande wand

Als je een wand wilt kopen zul je op zoek moeten gaan naar een vrijstaande wand die bij je interieur past. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij je oriÎntatie. Zo is het belangrijk om het juiste formaat uit te kiezen. De vrijstaande wanden die wij aanbieden beginnen bij een breedte van 120 centimeter. Deze kleine wanden zijn ideaal geschikt voor de kleinere ruimtes. Heb je een grotere ruimte, ook dat is geen enkel probleem. Er zijn namelijk ook vrijstaande wanden in ons assortiment terug te vinden met een breedte van maar liefst 2 meter. Deze wanden zij ideale voor scheidingen in grotere ruimtes. Naast het formaat is er nog een ander belangrijk punt, dat is namelijk de foto / bedrukking die de wand heeft. Naast wanden met teksten zijn er ook bedrukkingen met als onderwerp ìdierenî te vinden. Kies voor een wand met leuke olifanten of leeuwen. Uiteraard hebben wij nog veel meer leuke en bijzondere wanden in ons assortiment, blader door ons assortiment om de gehele collectie te bekijken. Er is vast wel een wand bij die goed past bij je interieur.

Voordelen van onze webshop

Als je een scheidingswand hebt gevonden kun je deze direct online bestellen. Wij zorgen er altijd voor dat onze wanden direct leverbaar zijn zonder wachttijden. Daarnaast worden de prijzen op onze webshop altijd inclusief BTW weergegeven en betaal je helemaal geen verzendkosten. Je scheidingswand wordt na bestelling netjes thuisbezorgd. Bij ons bestellen kent dus nogal wat voordelen ten opzichte van andere webwinkels. Waar wacht je nog op, bestel vandaag nog een scheidingswand die bij je past!

 

You Might Also Like