In en rondom huis

Ook in de winter genieten van je overkapping!

13 november 2018

De winter komt eraan en de meeste mensen denken aan lekker binnen zitten voor de open haard of lekker de verwarming hoog zetten en met een warme kop chocolademelk en een dekentje op de bank.
Maar ook al wel eens nagedacht over lekker buiten voor de open haard met een warme kop chocolademelk en een dekentje op de bank? Nee, met een overkapping is dit zeker mogelijk!
De tuin wordt voor iedereen een steeds belangrijker onderdeel van het huis. De tuin is allang niet meer alleen een stukje gras en tegels. Nee de tuin wordt steeds meer gezien als een verlenging van het huis. Iedereen brengt er steeds meer tijd door. Ook in de winter kun je heerlijk genieten van je tuin en zo de ruimte die je hebt maximaal benutten. Hoe lekker is het om een tweede woonkamer te creëren in je achtertuin. Plaats een mooie overkapping, zet hier een mooie houtkachel of heater in en je kunt zelfs in de winter genieten van het buitenleven.

Soorten overkappingen

Er zijn verschillende soorten overkappingen waar je uit kunt kiezen. Belangrijk hierbij is dat je kijkt naar de stijl welke het beste bij jou past. Houd je van knus en gezelligheid dan kun je ervoor kiezen om een overkapping te laten plaatsen en deze gedeeltelijk dicht te maken aan de zijkanten, waardoor je beschut zit, maar toch buiten. Plaats een mooie houtkachel en een loungeset en geniet van het de buitenlucht.
Of houd je van industrieel, dan is de zogeheten kapschuur wellicht perfect voor jou. Plaats hierin mooie grote stalen elementen en een heater en je creëert een stoere look. Zet er een grote lange hoge tafel met krukken in en je hebt een fijne plek waar je samen met vrienden en familie kunt zitten.
Genoeg mogelijkheden om een overkapping te maken die perfect bij jou past.
Een overkapping zorgt ervoor dat je niet alleen in het voorjaar of de zomer, maar ook zeker in de herfst en winter kunt genieten van het mooie leven buiten!

You Might Also Like