In de tuin

Hoe richt jij je veranda in?

22 maart 2019

Wil jij zoveel mogelijk genieten van het buitenleven? Dus op warme dagen, op wat koelere dagen, maar ook tot laat in de avond? Dan is een veranda of overkapping perfect voor jou! Steeds meer tuinliefhebbers ontdekken de voordelen van een veranda of overkapping. Het blijft langer warm omdat de warme lucht blijft langer hangen, bovendien kun je lekker beschut uit de wind zitten. Is het een dag wat koeler? Dan kan je je veranda nog eenvoudig een warme plek maken om te zitten door middel van een sfeerhaard of een lekkere deken. Lees verder voor handige tips voor het inrichten van jouw overkapping of veranda.

Veranda inrichten

Naast dat een veranda of overkapping een ideale toevoeging aan de tuin is, leent deze ruimte zich ook perfect voor een mooie styling. Hoe richt je jouw veranda of overkapping in passend bij de stijl van je tuin? Je zou jouw overdekte tuin hetzelfde kunnen inrichten als binnenshuis. Hiermee verleng je de woonkamer naar buiten. Of je zou juist kunnen kiezen voor een geheel andere stijl, zoals de stijl van jouw favoriete vakantieland bijvoorbeeld. Dat is het leuke aan een veranda, je kunt deze helemaal inrichten naar jouw smaak en eventueel per seizoen een bijpassende touch kunnen geven.

Tuinmeubelen voor in een veranda

Om lekker in je veranda te kunnen zitten, is het belangrijk dat je een fijne zitplek te creëren. Zorg dus dat je de juiste tuinmeubelen voor in je veranda of onder je overkapping koopt. Een hoekbank kan een oplossing zijn voor je tui, een hoekbank biedt een comfortabele plek om lekker te relaxen. Je hangt deze schommelstoel eenvoudig aan een haak aan het plafond. Voor meer tips klik dan hier.

 

You Might Also Like