Buitenleven

Handig afstanden meten met laser afstandsmeter

16 april 2020

Wil je nieuwe meubels gaan kopen of wil je graag je muren een nieuw likje verf geven? Dan moeten er afstanden gemeten worden om te kijken of al de meubels die je wil wel binnen je ruimte passen. Wil je graag je muren verven, dan moet je weten hoeveel verf je nodig hebt en moet je dus de te schilderen oppervlaktes gaan meten. Waar is de tijd dat we aan de slag gingen met onze rolmeter en muren op een niet al te handige manier gingen meten. Vaak moest je dit met twee doen, zodat de ene persoon aan het ene uiteinde van de muur kon gaan staan en de andere aan het andere uiteinde. Een en al geknoei, maar dat tijdperk is gelukkig voorbij. Maak kennis met de laser afstandsmeter! 

Afstand meten met afstandsmeter

Waarom knoeien als je een oppervlakte ook kan meten met een afstandsmeter? Uiteraard heb je hier verschillende modellen in, maar de laser afstandsmeter is veruit de meest handige. Hoe werkt deze juist? Wel, afstanden meten was nog nooit zo snel en eenvoudig met zo’n meter. De laserstraal in de afstandsmeter zorgt ervoor dat de afstand tussen twee punten gemeten wordt. Plaats de meter simpelweg op een wand van een muur en richt hem recht naar de overkant. Je zal aan de overkant op de muur een laserpunt tevoorschijn zien komen, net als de gemeten afstand te zien zal zijn op het verlichte display van je meter. De meetresultaten zijn acuut, waardoor jij heel snel en eenvoudig opmetingen kan realiseren! 

Waarom een laser afstandsmeter gebruiken? 

Leg je rolmeter voorgoed opzij, want de laser afstandsmeter zal je altijd willen gebruiken vanaf dat je er mee gewerkt hebt. Heb je laminaat of stucwerk nodig? De laser meter meet exact voor jou hoeveel materiaal je nodig hebt. Wil je weten hoe hoog de nok van je dak is? Je wil een nieuw hekwerk plaatsen en je wil weten hoe breed het moet zijn? Alles kan gemeten worden met deze laser meter. Het handige is bovendien dat deze meter werkt op batterijen of een accu en dat dit zelden of nooit vervangen moet worden. Het is dus niet alleen een heel handig apparaat, maar ook nog eens een heel duurzaam toestel! 

Waarom bestellen bij Astek.nl? 

Een laser afstandsmeter kopen kan je online bij verschillende websites. Waarom zou je dan per se voor Astek moeten kiezen? Wel, daar zijn verschillende redenen voor. Ze zijn ervaren en echt een krak in hun vak. Ze bestaan al meer dan 10 jaar en kunnen de laagste prijs bieden in een afstandsmeter aankopen. Bovendien wordt er bij besteding vanaf 50 euro gratis verzonden en heb je 14 dagen retourtijd. Geraak je er toch niet zo goed uit of heb je vragen alvorens je je aankoop wil plaatsen? Neem dan contact op met de klantenservice, van 7 tot 22u en dat ook in het weekend!

You Might Also Like