Inrichting

Hulp bij het inrichten van een babykamer

20 december 2017

Een babykamer inrichten tijdens je zwangerschap is één van de leukste dingen die je mag gaan doen. Veel zwangeren gaan, zodra ze weten dat ze een kindje verwachten, helemaal los. En groot gelijk heb je! Alleen is een babykamer inrichten lang niet altijd even makkelijk als het lijkt. Het kan dan ook helpen om van tevoren te bepalen wat je wilt. Laat ons je helpen!

Babykamer valkuil

Zodra je rond gaat kijken in de Wondere Wereld van de Babykamers, zal je al snel overspoelt worden met alles wat kan, mag en mogelijk is. En daar ligt de valkuil. Natuurlijk is het heel leuk om direct enthousiast overal iets te gaan shoppen, maar vaak kom je er dan achter dat het qua kleur nèt niet bij elkaar past. Hoe zonde is dat! Lang niet iedereen is gezegend met een van nature aanwezig gevoel voor stijl en mode. Heb jij dat in je, leef je dan absoluut uit. Zo niet, wees gerust er is een geweldige oplossing!

Adventure serie van Little Dutch

Ken je bijvoorbeeld al de collecties van Little Dutch’s adventure? Little Dutch maakt al jaren zeer succesvol de mooiste en kleurrijkste kinderkamer accessoires voor de allerkleinsten. Qua basis heb je natuurlijk altijd een wiegje (als je dit wenst), een ledikant, een commode en een kledingkast nodig. Zorg dat je dit neutraal houdt. Ga bijvoorbeeld voor wit of een andere neutrale kleur. Wanneer deze basis gekozen is, kan je beginnen aan de aankleding. Little Dutch haar Adventure serie is avontuurlijk, sprankelend, stijlvol en helemaal van nu. Maar bovenal helemaal compleet! Deze serie biedt namelijk niet alleen hele mooie babykamer accessoires, maar ook bijpassend speelgoed en zelfs behang en verf! Hoe gaaf en bovenal handig is dat? In een handomdraai zet jij hiermee een geweldig op elkaar afgestemde babykamer neer. En dat is wel zo fijn!

Zeer hoogwaardige producten

De adventure serie bestaat uit drie verschillende kleuren. De Adventure Blue, Adventure Mint en Adventure Pink. Kies de kleur die het beste bij jullie past, of combineer de verschillende kleuren met elkaar. Iedere serie bevat zeer hoogwaardige producten en heeft stijlvolle dessins. Niet alle producten hebben een print. Qua kleur en afwerking zijn ze echter perfect op elkaar afgestemd, wat combineren eenvoudig maakt.

Bijpassende verf en behang

Heel handig en ideaal is de bijpassende behang en verf. Geen gedoe meer met uren in de Bouwmarkt zoeken naar de juiste kleuren. In samenwerking met Graham & Brown komt Little Dutch namelijk met perfect matchend behang en verf. Extra bijkomend voordeel; het behang is vliesbehang en de lijm smeer je gewoon op de muur. Geen gehannes dus.  Alle producten van Little Dutch zijn naast dat ze aantrekkelijk zijn ook heel functioneel en fijn in gebruik voor zowel verzorger als kindje. Niet alleen de babykamer inrichten wordt zo appeltje-eitje, maar knuffelen, slapen, spelen en verzorgen wordt hierdoor nog fijner en leuker voor jou en je kindje!

Je vindt misschien ook leuk